Boka

Det finns såklart en del regler och krav, till exempel att den serveringsansvarige ska ha genomgått Göteborgs Förenade Studentkårer eller Chalmers Studentkårs (CS) SUS-utbildning och att arret är riktat för medlemmar i CS eller PubF.

Sortiment

Vi tillhandahåller de alkoholhaltiga drycker som serveras. Kontakta gärna ohlchef@pubf.se om du har tankar och idéer till vårt bassortiment av  öl, cider och andra drycker.

Vill du beställa sprit och likörer till arrangemanget så kan du kontakta spritchef@pubf.se. Om spritflaskor töms då bör de sparas till avsyningen.

Utlämning

Du som bokar puben får låna nycklar och passerkort som ger dig tillgång till tuben (nedgången till puben), soprum där sopor ska slängas, miljöstationen där returglas ska slängas och Svea där hiss finns för rörelsehindrade.

Om arrangören eller PubF inte kontaktar i förtid om när utlämning sker då antas det ske  vid lunch  tid samma dag kl.12 bredvid  Pubens bakdörr (Sveas källare).

Avsyning

När ni lämnar puben ska den självklart vara i lika bra skick som den var när ni fick den. Vid utlämning får ni en städlista som innehåller allt ni ska göra och städlistan kan ni även hitta på dokumentsidan. Vid bokning så bestäms en tid för avsyning, då kontrolleras städlistan så att allt är gjort, om inte så kan det fixas på plats av den av er som är där. Arrangören får komma överens med PubF om när avsyningen tar plats.